Ideer til bordgaver om du skal ha et sommerbryllup

Bordgaver er ikke like stort i Norge som det er i mange andre land, men det kan likevel være en morsom ting å gjøre for å vise gjestene at du setter pris på at de har satt av tid for å dele dagen med dere. Bordgaver trenger heller ikke å være dyre og dersom man har litt penger igjen av budsjettet kan det derfor være en hyggelig gest som gjestene garantert vil sette pris på. Om man ikke har et veldig stort bryllup med altfor mange gjester kan det også være mer gjennomførbart.

Har man bestemt seg for å ha en bordgave er det så på tide å begynne å tenke på hva man skal gi gjestene. For at det skal være ekstra gjennomført kan man sørge for at bordagaven står i stil til temaet for resten av bryllupet, og man kan gjerne kjøpe noe som gjestene kan bruke resten av sesongen. Skal man derfor ha et sommerbryllup kan det være fint å gi noe som gjestene kan bruke i løpet av sommeren og som også kan komme til nytte under selve bryllupet.

Nyttige gaver

Skal man først kjøpe en gave til gjestene kan det være greit å kjøpe noe som faktisk vil komme gjestene til gode. Her kan det derfor være fint å tenke litt gjennom hva du selv ville satt pris på å få om du skulle delta i et sommerbryllup. Kanskje er det meldt veldig varme temperaturer i løpet av selve bryllupsdagen? Da kan det for eksempel være fint å kjøpe inn en liten håndvifte som gjestene kan bruke i løpet av dagen for å kjøle seg ned. Her kan man blant annet finne et fargetema på gaven som passer til fargetemaet for resten av bryllupet, og som kan matche gjestenes kjole til bryllup festen for å gjøre det virkelig gjennomført.

Useful Reading:  Holiday makeup looks

Andre nyttige sommergaver kan være å gi en bagasjelapp som gjestene kan bruke senere på sommeren, insektsspray, aftersun og solkrem kan og være andre gode alternativer. Kort sagt er det egentlig bare fantasien som setter grenser, og alt man kan tenke seg at man vil kunne få bruk for i løpet av sommeren kan være gode idéer.

Gaver for økt komfort

Å tenke på gjestenes komfort i løpet av bryllupsfesten vil garantert settes pris på. Her kan man for eksempel sette frem en boks med strandsandaler som gjestene kan få med seg hjem etter festen. For alle kvinnelige bryllupsgjester i høye hæler vil nok dette bli satt stor pris på! En annen gaveidé kan være å kjøpe inn noen rimelige tøypledd som gjestene kan få med seg hjem eller håndklær, dersom man arrangerer et strandbryllup.

Gaver for den miljøbevisste

Det er også fint å kunne vise at man ønsker å ta miljøbevisste valg selv om man arrangerer en fest. Man kan derfor bruke ting som papirsugerør eller gjenbruks-sugerør som man kan få med seg hjem. Et annet gavetips kan være å gi tøyposer som gjestene kan bruke senere.