Stilfulde accessories gør dig til en mere elegant brud

En smuk brudekjole kan altid blive smukkere, når du sætter den sammen med flotte accessories, som får dig til at se endnu mere elegant ud i din brudekjole på din store dag.

Brudesko

Et par nydelige brudesko vil helt sikkert få dig til at se meget stilfuld ud, når du går op ad kirkegulvet. Vælger du en lang kjolemodel, så får man som bryllupsgæst måske kun et lille kik på dine brudesko, men det vil være et flot syn under alle omstændigheder. Har du en brudekjole på med slids eller en knælang brudekjole på, så vil du både få mulighed for at fremvise dine nydelige brudesko og dine flotte ben. Brudesko skal ligesom alle andre sko gås til, og det kan du med fordel gøre, så du slipper for ømme fødder på selve dagen, og når der skal danses brudevals.

Brudebuket

Det er brudgommen, som sørger for brudebuketten, men du kan jo godt give ham et par hint eller tre  om, hvilken slags blomster du vil foretrække i din brudebuket, og hvilken slags pynt eller bånd du godt kan lide. En brudebuket er den accessories, som får mest opmærksomhed på selve bryllupsdagen, både fordi bruden bærer den under selve vielsen, og fordi den bliver kastet ud i flokken af ugifte kvinder bagefter.

Hårpynt

Har du bestilt tid hos frisøren, som skal lave din bryllupsfrisure, så kan du jo også overveje, hvilken slags hårpynt du gerne vil have i håret. Vil du bære slør eller ej? Du kan vælge mellem mange slør med smukke detaljer, som passer til din brudekjole, og hvis du endnu ikke har valgt en brudekjole, så kan du vælge mellem mange bryllupskjoler hos JJ’s House. Når du har fundet bryllupskjolen kan det være nemmere at vælge den hårpynt, som passer til, og ud over slør kan det fx være små eller store spænder eller hårbånd, som fås i mange forskellige farver.

Handsker

Handsker er en accessories, som får dig til at ligne en meget elegant dame. Du kan få handsker til brudekjoler, som passer til alle årstider, og handskerne kan være helt enkle, eller de kan være med fine detaljer, og det kan du vælge alt efter din smag. Selvom du tager handskerne af under selve vielsen for at få vielsesringen sat på fingeren, så kan du sagtens have handsker på både før og efter vielsen, uanset om du er indendørs eller udendørs.

Slæb

Drømmer du om at blive gift i brudekjole med lange skørter og et langt slæb, så er det bestemt også en mulighed. Mange af de royale er blevet gift med et slæb, og i nogle tilfælde er det så langt, at brudepigerne må hjælpe med at bære det eller rette det til. Det kan du selvfølgelig aftale med dine brudepiger på forhånd. Det vigtigste er, at du får det bryllup, du drømmer om, og så kan du tilvælge de accessories, som du synes bedst om.